FNV Arbo onderzoek

 
FNV LOGO FLASH  


Hoe gezond en veilig is jouw werk? Doet jouw werkgever wat moet en wat nodig is om je gezondheid en veiligheid te beschermen? Voor welke verbeteringen moet de FNV zich vooral sterk maken?

Om antwoord op deze vragen te krijgen, laat de FNV een groot Arbo onderzoek uitvoeren. De uitkomsten van dit onderzoek bepalen op welke arbo speerpunten de FNV zich de komende tijd gaat richten. Het is dus belangrijk dat veel mensen uit verschillende sectoren de vragenlijst invullen. 

  • De vragenlijst is bedoeld voor iedereen die in dienstverband of als zelfstandige werkt.
  • De vragenlijst kan worden ingevuld tot en met 4 oktober 2020.
  • Het beantwoorden van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Privacy
Het onderzoek (uitgevoerd door Bureau KLB) is anoniem. Contactgegevens hebben we alleen nodig als je meer informatie wilt ontvangen of wilt meewerken aan een vervolginterview. Na afloop van dit onderzoek verwijderen we je gegevens.

Heb je vragen?
Heb je vragen of opmerkingen over de vragenlijst? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over gezond en veilig werken?
Op fnv.nl/veiligwerken vind je informatie, de FNV Sneltest Werkdruk, checks en handige apps die je helpen om gezond en veilig te kunnen werken.