OOTW Duurzame Inzetbaarheid

logo OOTW  Afbeelding1 Dat geeft energie

 

In het O&O Fonds Tankstations en Wasbedrijven (OOTW) werken werkgevers en vakbonden in de sector tankstations en wasbedrijven samen om bij te dragen aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers in de sector. Hiervoor zijn bijvoorbeeld de website 'Dat geeft energie.nl' en diverse leermodulen ontwikkeld.

Om te weten aan welke ondersteuning werkgevers en medewerkers in de branche verder behoefte hebben om de duurzame inzetbaarheid te verbeteren, wordt een vragenlijstonderzoek uitgevoerd.

Op grond van de uitkomsten van dit onderzoek bepaalt OOTW hoe het de ondersteuning verder zal ontwikkelen. De wensen en behoeften van medewerkers en werkgevers zijn daarbij het uitgangspunt.

Fitbit plaatjeDe vragenlijst is bedoeld voor alle medewerkers en werkgevers van tankstations en wasbedrijven.
Onder de deelnemende werknemers worden 5 Fitbits verloot.

Alle antwoorden worden strikt anoniem verwerkt. Mede met het oog op deze privacy is het vragenlijstonderzoek uitbesteed aan Bureau KLB. Als u persoonlijke gegevens verstrekt, worden deze alleen gebruikt voor de aangegeven doeleinden en worden deze na afloop van het onderzoek verwijderd.

Voor vragen over deze enquĂȘte, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.