Onderzoek ondersteuningsbehoefte arbeidsomstandigheden tankstations en wasbedrijven

 SFTW Logo FINAL RGB 002

In het Sociaal Fonds (SFTW) en het O&O Fonds (OOTW) werken werkgevers en vakbonden in de sector tankstations en wasbedrijven samen om instrumenten te bieden voor gezonde veilige werkomstandigheden. Bijvoorbeeld de branche RI&E, de Arbocatalogus, via het branchepaspoort en de website 'Dat geeft energie.nl'.

Om te weten aan welke ondersteuning werkgevers en medewerkers in de branche verder behoefte hebben, wordt een vragenlijstonderzoek uitgevoerd. Op grond van de uitkomsten van dit onderzoek bepaalt het SFTW welke praktische hulpmiddelen ontwikkeld gaan worden. Dat wil zeggen: hulpmiddelen voor werkgevers en medewerkers in de branche om het werk gezonder, veiliger en plezieriger te maken.

De vragenlijst is bedoeld voor alle medewerkers en werkgevers van tankstations en wasbedrijven. 

Onder de inzenders worden 20 cadeaubonnen van 50 euro verloot.

Mede met het oog op de privacy is het vragenlijstonderzoek uitbesteed aan Bureau KLB. Deze gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor aangegeven doeleinden en verwijdert deze na afloop van het onderzoek.
Voor vragen over deze enquĂȘte, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..